Dobrodošli u Enoteku Premier, online prodavnicu vina.

Kada sam postavio sada već davne 2006. godine, prvu internet prezentaciju moja ideja je bila da vam omogućim jednostavan i pouzdan način kupovine vaših omiljenih proizvoda. Tokom godina stečenog iskustva usled pažljive analize potreba kupaca razvili smo vrlo jednostavan i efikasan način online kupovine. Trud je prepoznat i nagrađen od strane vas kao kupaca o čemu svedoči sve veći uspeh i prepoznatljivost našeg brenda ali i stečeno uzajamno poverenje.

Stečeno iskustvo nam pomaže da usluge i ponudu kreiramo tako da odgovaraju većini klijenata, a naročito kada je to neophodno prilagođavamo se nastalim okolnostima sa ciljem da izađemo klijentu u susret.

Sama internet prezentacija je do sada u nekoliko navrata menjala svoj izgled u skladu sa novim trendovima i većim mogućnostima koje donose nove tehnologije, a sa ciljem pružanja bolje preglednosti, većih mogućnosti i što jednostavniji način kupovine. Internet prezentacija je iz dana u dan sve bogatija novim proizvodima i informacijama koje vam pomažu da donesete lakšu odluku pri odabiru. Ukoliko i dalje imate nedoumica omogućili smo vam da nas kontaktirate na više načina kako bi smo vam pomogli (slanjem email-a, live chat, porukama preko Viber-a ili Whatsapp i direktnim telefonskim razgovorom).

U bližoj budućnosti cilj je da implementiramo mogućnost online plaćanja koje za sada iz objektivnih tehničkih razloga još uvek nije dostupno.

ISTORIJA

Počeo sam da radim 2000. godine za preduzeće koje se bavilo uvozom makedonskog vina. Veoma brzo sam shvatio koliki je zaista svet vina, a najviše sam bio fasciniran italijanskim vinima zbog njihove neverovatne sortne raznolikosti od regiona do regiona. Počeo sam da istražujem svet vina kupovinom literature, čitanjem magazina (Decanter i Wine Spectator) i obilascima vinarija u Srbiji i inostranstvu.

Godine 2002. započinjem sopstevni posao u koji je uključena cela porodica. Osnovana je druga po redu privatna vinoteka u Beogradu pod nazivom „Vinoteka 24“ locirana u Zemunu u ulici Jakuba Kuburovića. Broj 24 je odabran zbog slučajnog preklapanja više različitih faktora. U tom momentu sam imao 24 godine, rođen sam 24. u mesecu i lokal u kome je započet posao je bio u broju 24. Godine 2005. sam pohađao kurs za somelijera u SERSA, kako bih svoja već stečena znanja unapredio i naravno stekao diplomu kao dokaz višegodišnjeg truda i rada.

Nakon nekoliko godina vođen idejom i iskustvom stečenim kroz praćenje modernih vinskih trendova doneli smo odluku da otvorimo još jednu vinoteku, ovog puta u samom centru grada na Dorćolu u ulici Strahinjića Bana. Godine 2006. registrovana je pod današnjim nazivom „Enoteka Premier“. Odluku o promeni imena sam doneo iz razloga što su kupci smatrali da broj „24“ u nazivu vinoteke znači da vinoteka radi 24h dnevno, pa sam odlučio da novi naziv asocira više na vino. Tako je nastalo ime „Enoteka Premier“. Enoteka iz razloga što se nauka o vinu zove enologija, a Premier zato što je to prefiks za dobre vinograde odnosno vina vrhunskog kvalietata u Francuskoj.

Već sledeće godine 2007. otvaramo još jednu vinoteku na Vračaru u sklopu koje je postojao vinski bar. To je bio prvi objekat te vrste u Beogradu, koji je u potpunosti pratio svetske trendove. Međutim nakon niza pehova koje smo imali u tom objektu (nekoliko poplava i požar), doneta je odluka o zatvaranju istog. Nakon toga nastavili smo sa radom u našoj vinoteci na Dorćolu.

Masovnim korišćenjem pametnih telefona i sve većom upotrebom interneta ubrzo smo prebacili fokus na online poslovanje, promenivši potpuno postojeću internet prezentaciju u skladu sa novim tehnologijama i potrebama kupaca. Ponovo smo bili ispred svih, a sa ciljem da u skladu sa novim bržim načinom poslovanja, novim trendovima omogućimo svojim kupcima brzu i jednostavnu kupovinu.

Godine 2015. smo zatvorili vinoteku u Strahinjića Bana sa ciljem da na novoj lokaciji otvorimo veći i moderniji objekat, a do tada sve proizvode možete naručiti preko naše internet prezentacije.


Slike Enoteke Premier na Vračaru
Enoteka Premier vracar  Enoteka Premier vracar  Enoteka Premier vracar  Enoteka Premier vracar

USLUGA

Možemo se pohvaliti da već dugi niz godina sa velikim uspehom vršimo dostavu vina na kućnu adresu, prilagođavajući se ukusu i potrebama naših klijenata. Održavamo vinske podrume i dajemo savete kako za kupovinu tako i da vam pomognemo u donošenju dobre odluke oko izbora vina, koje boce treba ostaviti da odleže, pod kojim uslovima i kada je optimalno vreme za konzumiranje istih.


NAPLATA

Zbog tehničkih uslova nismo u mogućnosti da vam omogućimo online plaćanje.


Čim se stvore uslovi za bezbedno online plaćanje budite uvereni da ćemo vam omogućiti i tu vrstu usluge. Za više informacija o modelima plaćanja možete pročitati na stranici Uslovi dostave klikom na dole postavljeni link.

Uslovi dostave.

Hvala Vam što ste posetili našu internet prezentaciju.
s poštovanjem
Milutin Svirčev

Povratak na početnu stranu.

Back to Top