POZOVITE NAS:
+381 63 86 38 206
Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Bikicki Makana Noir Crna Tamjanika Bikicki Makana Noir Crna Tamjanika
  • Bikicki Makana Noir Crna Tamjanika Bikicki Makana Noir Crna Tamjanika

Bikicki Makana Noir Crna Tamjanika 0.375l 2015

Srbija, Sremski region
Slatko,

Quick Overview

Bikicki Makana Noir Crna Tamjanika predstavlja pravi biser pogotovo za ljubitelje slatkih odnosno dezertnih vina. Više nego limitirana količina od svega par stotina boca na godišnjem novu jedan je od razloga da ne čekate sa kupovinom ovog vina, a svakako onaj najbitniji, a to je kvalitet je osnovni razlog.

SKU: SRB0146

Dostava u roku od 12-48h na teritoriji Srbije

Dostupnost: Na stanju

1.640,00 din.

Details

Bikicki prirosno vino Makana Noir Crna Tamjanika jedinstvena je sorta vinove loze, najpoznatija upravo po svojim slatkim vinima. Naša crna Makana prizvaće džem od crnog šumskog voća, slatko od ruže i tamni šumski med. Raskošne slasti, meko i bogato, impresivnog ukusa koji dugo ostaje na nepcima prizivajući aromu šljiva u čokoladi, ušećerenih oraha i sušenih borovnica.
Crna Makana traži samo kockicu dobre crne čokolade, ali odlično će se složiti i uz Švarcvald ili Zaher tortu, te pitu sa višnjama.

Additional Information

Zemlja porekla Srbija
Region Sremski region
Berba 2015
Sorta -
Boja Crveno
Tip Slatko
Zapremina 0.375l
  1. Be the first to review this product

Vinarija Bikicki prirodno vino je mala porodična vinarija koja se bavi organskom proizvodnjom grožđa i vina. Osnovana je 2013. godine sa idejom da ponudi različite etikete premijum vina nastalih na prirodan način iz sopstvenih vinograda, lociranih u Banoštoru na fruškoj Gori, ukupne površine oko 26ha.
Vinarija Bikicki prirodno vino pored organskog uzgoja vinove loze proizvodi vina potpuno prirodnom metodom, bez dodavanja kvasaca i stroge kontrole fermentacije koju obezbeđuju moderna tehnologija. Njihov proizvodni pristup predstavlja veoma smeo i hrabar potez, jer domaći potrošači i pravi ljubitelji vina nemaju često priliku da se susreću sa organskim vinima iz Srbije, te samim tim ni ne razvijaju dovoljno afiniteta prema njima.
Sve veća upotreba interneta i moderne tehnologije koje uz njega idu omogućavaju brzu i laku infomisanost u svakom trenutku na bilo kom mestu, tako da prostora za izgovore nema. Predlažemo da se upustite u ovu posve neobičnu vinsku avanturu i probate nešto zaista drugačije, što Vas, sigurni smo, neće ostaviti ravnodušnim.