POZOVITE NAS:
+381 63 86 38 206
Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Bikicki Nadia Pinot Noir Roze Bikicki Nadia Pinot Noir Roze
  • Bikicki Nadia Pinot Noir Roze Bikicki Nadia Pinot Noir Roze

Bikicki Nadia Pinot Noir Roze 0.75l 2017

Srbija, Sremski region
Suvo,

Quick Overview

Bikicki Nadia Pinot Noir Roze osvojiće vas na prvu loptu svojim snažnim karakterom i intezitetom aroma uz veoma prijatnu osvežavajuću notu.

SKU: SRB0143

Dostava u roku od 12-48h na teritoriji Srbije

Dostupnost: Na stanju

940,00 din.

Details

Bikicki Nadia Pinot Noir Roze snažne, bistre, otvoreno crvene boje, ružica koja iznenađuje karakterom i intenzitetom aroma. Osim puno zrelog crvenog voća, poput šumskih jagoda, brusnica i višanja, tu su i note cvetnog karaktera.
Puno telo i ekstraktivnost osveženi su finim kisleinama i laganom taninskom strukturom. Sočna završnica nosi obilje crvenog voća koje se dugo valja na nepcima. Ozbiljno vino koje traži dobar zalogaj, daleko od jednostavnih, laganih rozea.

Domaći zalogaji, daske sa kulenom i kobasicama, pasta sa bolonjez prelivom, jagnjeći kotleti ili čak plava riba sa roštilja odlično se uklopiti uz ovaj roze.

Temperatura serviranja 08-10C°

Additional Information

Zemlja porekla Srbija
Region Sremski region
Berba 2017
Sorta -
Boja Roze
Tip Suvo
Zapremina 0.75l
  1. Be the first to review this product

Vinarija Bikicki prirodno vino je mala porodična vinarija koja se bavi organskom proizvodnjom grožđa i vina. Osnovana je 2013. godine sa idejom da ponudi različite etikete premijum vina nastalih na prirodan način iz sopstvenih vinograda, lociranih u Banoštoru na fruškoj Gori, ukupne površine oko 26ha.
Vinarija Bikicki prirodno vino pored organskog uzgoja vinove loze proizvodi vina potpuno prirodnom metodom, bez dodavanja kvasaca i stroge kontrole fermentacije koju obezbeđuju moderna tehnologija. Njihov proizvodni pristup predstavlja veoma smeo i hrabar potez, jer domaći potrošači i pravi ljubitelji vina nemaju često priliku da se susreću sa organskim vinima iz Srbije, te samim tim ni ne razvijaju dovoljno afiniteta prema njima.
Sve veća upotreba interneta i moderne tehnologije koje uz njega idu omogućavaju brzu i laku infomisanost u svakom trenutku na bilo kom mestu, tako da prostora za izgovore nema. Predlažemo da se upustite u ovu posve neobičnu vinsku avanturu i probate nešto zaista drugačije, što Vas, sigurni smo, neće ostaviti ravnodušnim.