POZOVITE NAS:
+381 63 86 38 206
Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Bormioli Rocco Premium 3 Champagne Bormioli Rocco Premium 3 Champagne
  • Bormioli Rocco Premium 3 Champagne Bormioli Rocco Premium 3 Champagne

Bormioli Rocco Premium 3 Champagne 6/1

Italija

Quick Overview

Iskazana cena se odnosi na pakovanje.


Čaša za penušava vina.
Zapremina: 250ml
Visina: 245mm
Najveći prečnik: 78mm

SKU: 170060

Dostupnost: Na stanju

3.270,00 din.

Details

Bormioli Rocco Premium 3 model namenjen je penušavim vinima. Premda se u poslednjih nekoliko godina značajno promenio trend serviranja penušavih vina od klasičnih flute čaša poput upravo ovog modela Premium 3 ka čašama koje po svom obliku i dimenzijama odgovaraju belim vinima, kako bi miris i ukus penušavih vina došao više do izražaja, ipak za svečane prilike flute čaša i dalje neprikosnovno vlada po pitanju elegancije, prikazujući sav raskoš mehurića u penušavom vinu.
Sve čaše iz serije Premium izrađene su u saradnji sa Italijanskom Asocijacijom Somelijera - AIS. Specifičan oblik svakog modela kreiran je kako bi na najbolji način izrazio sortne karakteristike vina.

Kompanija Bormioli Rocco bavi se izradom proizvoda od stakla još od davne 1825. godine. Kompanija ima nekoliko linija proizvoda koje obuhvataju razne vrste čaša, zatim tegle, bokale, činije itd. Pored stakla kompanija izrađuje keramičko i vatrostalno posuđe. Bormioli Rocco je jedan od najvećih proizvođača proizvoda od stakla ne samo u Italiji već i u celom svetu. Njihovi proizvodi se izvoze na sva velika svetska tržišta. Asortimanom i pristupačnim cenama za ponuđeni kvalitet čine svakako uvek dobar izbor.

Additional Information

Zemlja porekla Italija