POZOVITE NAS:
+381 63 86 38 215
Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

DOSTAVA

Višegodišnje iskustvo koje potiče kako od online prodaje tako i od distribucije pića naučilo nas je da je dobra i pouzdana usluga nešto što kupci veoma cene. Pored bogatog asortimana proizvoda gde je u svakom momentu uvek dostupno 95% ponude (nekada se desi da nam neki proizvod zafali dan ili dva), kvalitetna usluga je nešto po čemu smo Već postali prepoznatljivi i zbog čega nam kupci ukazuju ponovno poverenje.

U prilog tome govore komentari naših kupaca koji pored toga što ostavljaju pozitivne komentare za kupljene proizvode imaju reči hvale za našu uslugu dostave, ljubaznost i pružanje svih neophodnih informacija.
Da bi smo to postigli omogućili smo Vam niz mogućnosti da nas kontaktirate i dobijete željene informacije. Pored standarnog kontakta pozivom na naš broj telefona ili slanjem email-a možete nas kontaktirati preko tzv. LIVE CHAT-a na našoj internet prezentaciji (imajte u vidu da live chat nije dostupan 24/7 već u okviru radnog vremena), Facebook poruka, Instagram poruka, Viber ili Whatsapp aplikacije.

Dostava se može u većini slučajeva izvršiti u roku od sat ili dva za određene delove grada Beograda, dešavalo se ponekad i brže kada se određene okolnosti poklope ali svakako sve proizvode koje naručite do 12h možete očekivati istog dana. Ako živite izvan Beograda svaka porudžbina koja stigne do 13h šalje se istog dana na Vašu adresu.

Pored dostave na Vašu adresu, poručen proizvod/e takođe možemo dostaviti na bilo koju drugu adresu. Ako želite da prijatno iznenadite rođaka, poslovnog partnera ili da se nekome zahvalite na učinjenoj usluzi, Enoteka Premier vam nudi mogućnost da putem naše usluge dostavimo vino ili bilo koji drugi proizvod  iz našeg asortimana željenoj osobi na tačno određenu adresu uz odgovarajuću čestitku ako je potrebno.

Proverite naš asortiman i poklon pakovanja, uvereni smo da ćete lako naći proizvod koji odgovara vašim potrebama, a ukoliko imate neku posebnu želju molimo vas da nas kontaktirate putem email adrese info@enotekapremier.rs ili pozivom na broj telefona +381 63 86 38 206.

Za uslove dostave kliknite OVDE.

Za povratak na početnu stranu kliknite OVDE.

Hvala Vam što ste nam ukazali poverenje!