POZOVITE NAS:
+381 63 86 38 215
Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Fever Tree Mediterranean Tonic Water Fever Tree Mediterranean Tonic Water
  • Fever Tree Mediterranean Tonic Water Fever Tree Mediterranean Tonic Water

Fever Tree Mediterranean Tonic Water 0.2l

Quick Overview

Fever Tree Mediterranean Tonic Water mešavinom esencijalnih ulja iz cveća, voća i i bilja pobranih širom mediteranske obale, kao i najkvalitetnijim kininom iz drveta cinchona tree (eng. Fever Tree) sa plantaža iz Konga, napravljen je nežan i cvetan tonik. Uz dodatak provansalskog ruzmarina i sicilijanskog limuna zaokružen je citrusnim notama. Uparuje se sa herbalnim džinovima i premium vodkama.


DOSTUPAN U PAKOVANJU OD 200/500ml


SKU: BP0017

Beograd izuzev prigradskih naselja: Dostava istog dana za porudžbine kreirane do 11:30h, osim vikendom.
Beograd: Preuzimanje u našem lokalu najduže 3 sata od momenta porudžbine. LOKACIJA
Srbija: Dostava paketa brzom poštom u roku od 24-48h od momenta porudžbine, osim vikendom.

Details

Fever Tree Mediterranean Tonic Water mešavinom esencijalnih ulja iz cveća, voća i i bilja pobranih širom mediteranske obale, kao i najkvalitetnijim kininom iz drveta cinchona tree (eng. Fever Tree) sa plantaža iz Konga, napravljen je nežan i cvetan tonik. Uz dodatak provansalskog ruzmarina i sicilijanskog limuna zaokružen je citrusnim notama. Uparuje se sa herbalnim džinovima i premium vodkama.

Početkom 2000. dok je Charles Rolls vodio kompaniju Plymouth Gin, pridružio se Timu Warrillow-u u analizi tonika na svetskom tržištu. Otkrili su da većina tonika sadrži natrijumov benzoat (konzervans), jeftine arome pomorandže kao što je dekanal, kao i veštačke šećere, odnosno saharin. To ih je inspirisalo na osmanastomesečno putovanje koje su započeli u britanskim biliotekama tražeći podatke o izvorima kinina pre 1620. godine. Otkrili su spektakularnu, ali zaboravljenu plantažu Charlesa Ledgera u srcu Konga. Plantaža je obnovljena i danas se na njoj ponovo proizvodi najfiniji kinin, a koji kompanija Fever Tree koristi u proizvodnji svojih prirodnih premijum tonika. Prvi Fever Tree tonik proizveden je 2005. godine i od tada u svetu miksera, a i džin-tonika, ništa više nije isto.

Additional Information

Zapremina 0.50l
Proizvođač Fever Tree
Uvoznik 105 paopet doo
  1. Be the first to review this product

Preporučujemo sledeće slične proizvode: