POZOVITE NAS:
+381 63 86 38 215
Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Tekila KAH Anejo 100% de Agave Tekila KAH Anejo 100% de Agave
  • Tekila KAH Anejo 100% de Agave Tekila KAH Anejo 100% de Agave

KAH Anejo 100% de Agave 0.70l

Meksiko

Quick Overview

Dve godine odležavanja u buretu od američkog belog hrasta daje KAH Tequila Añejo posebnu aromu čokolade, kafe i duvana. Pri prvom susretu, na nosu osetićete note karamele i vanile, tipične za dobro čuvan i odležao Aneo. Na nepcima dominira predivan ukus vanile i začina, dok je završnica duga i jasna.

SKU: TE0010

Beograd izuzev prigradskih naselja: Dostava istog dana za porudžbine kreirane do 12h, osim vikendom.
Beograd: Preuzimanje u našem lokalu najduže 3 sata od momenta porudžbine. LOKACIJA
Srbija: Dostava paketa brzom poštom u roku od 12-48h od momenta porudžbine, osim vikendom.

Details

KAH Tequila Añejo 0.70l

Predstavljena je u crnoj ručno rađenoj i oslikanoj staklenoj boci u obliku lobanje sa belim motivima, i zapravo inspirisana nikaragvanskim Danom mrtvih, kojim se lokalno stanovništvo ponovo povezuje sa svojim preminulim precima spavanjem na njihovim grobovima. Iako je tradicija i kult mrtvih veoma sličan sa ostalim latinoameričkim narodima, nikaragvanski običaj spavanja na grobu predaka ima za cilj jačanje emocionalne povezanosti sa njima. KAH Tequila Añejo je napravljena od 100% ručno brane plave agave i sertifikovana kao organski i Košer proizvod. Dve godine odležavanja u buretu od američkog belog hrasta daje KAH Tequila Añejo posebnu aromu čokolade, kafe i duvana. Pri prvom susretu, na nosu osetićete note karamele i vanile, tipične za dobro čuvan i odležao Aneo. Na nepcima dominira predivan ukus vanile i začina, dok je završnica duga i jasna. KAH Tequila Añejo odličan je izbor za sve sladokusce i ljubitelje jače, slađe tekile.

Destilerija: Fabrica de Tequilas Finos
Brend: KAH Tequila Añejo
Stil: Añejo Tequila
Alkohol: 40%

Additional Information

Zemlja porekla Meksiko
Destilerija KAH
Zapremina 0.70l
  1. Be the first to review this product

KAH Tequila
Mnogo više od prilično neobične boce!

Destilerija Fabrica de Tequilas Fino, jedna od najpoznatijih meksičkih destilerija tekile, prepoznatljiva je po visokokvalitetnim proizvodima, što potvrđuju i brojne nagrade sa raznih međunarodnih takmičenja. U okviru bogatog proizvodnog asortimana nalaze se brendovi KAH, Cenote, Rooster Rojo, VILLA ONE i AC/DC Thunderstuck.
Brend KAH Tequila, pored izuzetnog kvaliteta krasi i potpuno neobičan dizajn ručno rađene i oslikane staklene boce u obliku mrtvačke glave (meksički izraz „kalavera“). Svaka boca predstavlja jedinstveno umetničko delo inspirisano šećernim lobanjama koje se koriste u ritualima posvećenim Danu mrtvih (Dia de los Muertos), mezoameričkom kultu starom 3000 godina, a koje simbolizuju smrt i ponovno rođenje. Dan mrtvih se u Meksiku svake godine proslavlja od 31. oktobra do 2. novembra. Tokom ovog praznika se Meksikanci okupljaju kako bi obnovili sećanje ne preminule i na radostan način odali počast mrtvima učestvujući u proslavi koja vuče korene od paganskih običaja Asteka. Tih dana se šećerne kalavere poklanjaju drugima koji se ohrabruju da ih pojedu, nudi se hrana, piće, pa čak i igračke, koje se ostavljaju na oltarima kako bi se tokom trajanja praznika primamile duše preminulih. Reč KAH na majanskom označava život, pa se čitav brend zasniva na veri da smrt nije ništa drugo do prelazak iz jednog života u drugi.
Iz ove destilerije u ponudi imamo tri izuzetna brenda: KAH Tequila Blanco, KAH Tequila Anejo i KAH Tequila Reposado. U osnovi svakog nalaze se note karamele, šećera, začina i meda.

Preporučujemo sledeće slične proizvode: