You have no items in your shopping cart.
Proizvodnja italijanskog sirćeta Leonardi Aceto datira iz 1871. godine, kada je u gradu Magreta di
Formigne,nedaleko od Modene, prvi put osnovana firma za proizvodnju danas jednog od najboljih
autentičnih balzamiko sirćeta na svetu. Giovanni Leonardi i njegov sin Francesco i dalje primenjuju
dobro skrivane tajne recepturekoje se generacijama prenose sa kolena na koleno uz usavršene
veštine i iskustvo svojih prethodnika,zahvaljujući kojem ova vrsta balzamika beleži svetski uspeh.
Među retkima su koji i danas poseduju zemlju na kojoj uzgajaju vinovu lozu od koje ovo sirće nastaje.
Od grožđa sorti vinove loze Trebbiano i Lambrussco u bakarnom kotlu kuva se šira koja potom odležava
u posebnim drvenim buradima. rezultat je savršeno izbalansirano balzamiko sirće dostjno svog imena i
podneblja na kom nastaje.
Zemlja porekla | Italija |
---|---|
Uvoznik | SirCe doo |
Regular Price: 870,00 din.
Special Price 826,50 din.