POZOVITE NAS:
+381 63 86 38 206
Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Mancino Vermouth Bianco Ambratto Mancino Vermouth Bianco Ambratto
  • Mancino Vermouth Bianco Ambratto Mancino Vermouth Bianco Ambratto

Mancino Vermouth Bianco Ambratto 0.75l

Italija

Quick Overview

Izuzetan italijanski vermut, zlatno žute boje, nastao fortifikacijom delikatnog
italijanskog vina proizvedenog od sorte Trebbiano di Romagna sa čak 37 vrsta
aromatičnog bilja, raskošnog bukea i blago gorkog ukusa, idealan kao sastojak
brojnih koktela, ali se može servirati i kao aperitiv.

SKU: LI0057

Beograd izuzev prigradskih naselja: Dostava istog dana za porudžbine kreirane do 12h, osim vikendom.
Beograd: Preuzimanje u našem lokalu najduže 3 sata od momenta porudžbine. LOKACIJA
Srbija: Dostava paketa brzom poštom u roku od 12-48h od momenta porudžbine, osim vikendom.

Details

Mancino Vermouth Bianco Ambratto zanatski italijanski vermut, zlatno žute boje,
nastao fortifikacijom delikatnog italijanskog vina proizvedenog od sorte Trebbiano
di Romagna sa čak 37 vrsta aromatičnog bilja, koje mu daju izuzetno lep i aromatičan
buke i blago gorak ukus prožet notama alpske ruže, kamilice, zove, encijana i nane,
slatke narandže i đumbira, na koje se nadovezuju tonovi crvenog grejpa, kardamona,
sladića i kinina.

Idealan kao sastojak brojnih koktela, ali se može servirati i kao aperitiv, rashlađen ili
sa kockicom dve leda.

Additional Information

Zemlja porekla Italija
Destilerija Mancino
Zapremina 0.75l
% alkohola 16%
Uvoznik Invitto doo
  1. Be the first to review this product

Mancino Vermouth nastao je 2011. godine u maloj porodičnoj destileriji, u mestu Asti,
u regiji Pijemont, u Italiji. Destilerija, osnovana davne 1957. godine, inspirisala je
vlasnika brenda i čuvenog barmena po imenu Giancarlo Mancino da napravi svoj vermut,
sledeći tradiciju prvobitnih proizvođača vermuta i koristeći čak 40 različitih vrsta biljaka. T
ako su nastala tri originalna proizvoda protkana najkvalitetnijim italijnskim vinom i
pečatom hrastovih buradi korišćenih za njihovo sazrevanje.