POZOVITE NAS:
+381 63 86 38 215
Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.Dobrodošli u Enoteku Premier, prvu online prodavnicu vina u Srbiji!

Kada smo, sada već davne 2006. godine, postavili prvu internet prezentaciju vina naša ideja je bila da vam omogućimo jednostavan i pouzdan način kupovine vaših omiljenih proizvoda. Tokom dugogodišnjeg iskustva i pažljivom analizom potreba i očekivanja dosadašnjih kupaca razvili smo vrlo jednostavan i efikasan način online kupovine. Trud je prepoznat i vrlo brzo nagrađen. To potvrđuje sve veća prepoznatljivost našeg brenda, uzajamno poverenje i broj poseta koji je davno prevazišao naša očekivanja.

MI PAŽLJIVO OSLUŠKUJEMO VAŠE POTREBE
Dugogodišnje iskustvo pomaže nam da usluge i ponudu kreiramo tako da odgovaraju većini klijenata. Kako u pogledu bogatog asortimana proizvoda, tako i u lakom prilagođavanju potrebama i očekivanjima kupaca koje najčešće diktiraju životne okolnosti.

Do sada je internet prezentacija više puta menjala svoj izgled u skladu sa vodećim svetskim trendovima i mogućnostima koje donose nove tehnologije. Neprestanim uvođenjem novih proizvoda asortiman naše ponude iz dana u dan znatno je bogatiji te zahteva što bolju preglednost, lak odabir i jednostavnost same on-line kupovine. Istovremeno podrazumeva i raznovrsnost informacija, koje pomažu da pri odabiru željenog proizvoda donesete pravu odluku, na čemu naš tim neprestano radi.

Za sva dodatna pitanja, nedoumice ili sugestije možete nas kontaktirati SMS-om, slanjem email-a, putem live chat-a, porukama preko Viber-a ili Whatsapp-a, kao i direktnim telefonskim razgovorom.

ISTORIJAT
Naš profesionalni put započet je davne 2000. godine, poslovnim angažmanom Milutina Svirčeva, osnivača i vlasnika Enoteke Premier u preduzeću koje se bavilo uvozom i distribucijom makedonskog vina. Ubrzo je očaravajući i istovremeno beskrajni svet vina, posebno italijanskih, postao ideja vodilja u stvaranju brenda koji već skoro dve decenije uspešno ispunjava očekivanja svojih kupaca.

Sa ogromnim entuzijazmom, ljubavlju i posvećenošću u Zemunu je 2002. godine kao porodično preduzeće osnovana „Vinoteka 24“, druga privatna vinoteka u Beogradu, a možda i šire. Broj 24 odabran je zbog slučajnog preklapanja više različitih faktora. U tom momentu osnivač je imao tek 24 godine, rođen je 24. u mesecu, lokal u kome je započet posao bio je u broju 24.

Nakon višegodišnjeg truda i rada vođeni iskustvom stečenim kroz praćenje modernih vinskih trendova otvorili smo još jednu vinoteku u samom centru grada, na Dorćolu u ulici Strahinjića Bana. Registrovana je 2006. godine kao „Enoteka Premier“, čiji naziv više asocira na vino. Enoteka iz razloga što se nauka o vinu zove enologija, a Premier zato što je to oznaka za dobre vinograde odnosno vina vrhunskog kvaliteta u Francuskoj.

Već sledeće godine otvaramo još jednu vinoteku na Vračaru u okviru koje je postojao vinski bar, prvi objekat te vrste u Beogradu koji je u potpunosti pratio svetske trendove.

 
Slike Enoteke Premier na Vračaru
Enoteka Premier vracar  Enoteka Premier vracar  Enoteka Premier vracar  Enoteka Premier vracar

KORAK NAPRED
Sve veća upotreba interneta, modernih tehnologija i pametnih telefona od strane naših kupaca podrazumevala je da brzo i efikasno odgovorimo njihovim potrebama. Zato 2015. godine potpuno prelazimo na online poslovanje i postajemo prva i jedina online enoteka u Srbiji, a možda i šire. Svoju ponudu i uslugu kreiramo brzo, jednostavno i lako tako da naš kupac u svakom trenutku bilo gde u Srbiji može jednostavno izabrati šta želi.

NOVA LOKACIJA
Zbog sve veće potrebe da izađemo u susret našim dragim kupcima od 11.02.2022. godine otvoren je nov maloprodajni objekat na lokaciji Bulevar Zorana Đinđića 125Đ.
Radno vreme lokala je od PONEDELJKA do SUBOTE u periodu od 13-21h.
Kontakt telefon: 063 86 38 217

LOKACIJA: https://goo.gl/maps/AWz8g7x5dqkqeL2Z8

USLUGA
Već dugi niz godina veoma uspešno vršimo prodaju i dostavu vina, rakija, viskija, konjaka, rumova i drugih alkoholnih pića na kućnu adresu, prilagođavajući se ukusu i potrebama naših klijenata. Održavamo vinske podrume i pružamo savete kako u donošenju prave odluke oko izbora vina, tako i oko načina čuvanja, serviranja i konzumacije istih.

NAPLATA
Obezbedili smo više načina plaćanja kako bi Vam i na ovaj način pružili komfornu kupovinu. Više informacija o modelima plaćanja možete pročitati na stranici Uslovi dostave klikom na dole postavljeni link.


Uslovi dostave.

Hvala Vam što ste posetili našu internet prezentaciju.
Vaša Enoteka Premier

ONLINE PRODAJA VINA

Enoteka Premier je prva online vinoteka u Beogradu. Ponudu čine:
- domaća vina (Srbija)
- regionalna vina (Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, BiH, Slovenija)
- evropska (Italija, Francuska, Španija, Portugal ...)
- australijska
- južnoamerička (Čile, Argentina)
Pored vina nudimo bogat izbor rakija, viskija, drugih alkoholnih pića, likera, pivo i razna poklon pakovanja za svaku priliku.

 
Povratak na početnu stranu.