POZOVITE NAS:
+381 63 86 38 206
Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Pasta Armando La Penna 500g Pasta Armando La Penna 500g
  • Pasta Armando La Penna 500g Pasta Armando La Penna 500g

Pasta Armando La Penna 500g

Italija

Quick Overview

Pasta Armando Pene.
100% italijanska pšenica.

SKU: PA0003

Dostupnost: Na stanju

295,00 din.

Details

LANAC PROIZVODNJE
Sporazum Armando je mnogo više od običnog poslovnog dogovora. To je pre svega zajednička vizija budućnosti onih koji žive od pšenice. Potpisivanjem sporazuma, proizvođač, farmeri, agroekonomisti obavezuju se da proizvedu sirovinu viskog kvaliteta, zapečativši tako čvrst sporazum između zemlje, pšenice i paste.

SEME
Armando pasta je dobra zahvaljujući tome što se pravi isključivo od italijankse pšenice vrhunskog kvaliteta.

MLIN
De Matteis je jedan od retkih proizvođača paste u italiji koji i dalje poseduje svoj mlin koji je direktno povezan sa proizvodnjom. Proces proizvodnje je zaokružen od žetve, prečišćavanja i mlevenja kako bi se dobio pšenični griz koji je uvek svež što pasti daje jedinstven ukus.

PROIZVODNJA
Mašine za mlevenje i pravljenje testenine koriste naprednu tehnologiju uz poštovanje ekoloških standarda. Proizvodnja u Flumeri sadrži integrisane instalacije koje od pšenice prave testeninu, omogućavajući da se pšenični griz direktno iz mlina prebaci u proizvodnju.
Takođe tu je i vodovod koji čistu vodu sa izvora Irpinije dovodi do proizvodnje. Majstori za pastu proveravaju svaki korak tokom procesa proizvodnje kako bi se kvalitet sirovine održao tokom celog procesa čuvajući na taj način organoleptičke karakteristike.
Praćenjem kompletnog procesa proizvodnje od žetve do pojedinačnog pakovanja paste vredna je garancija za svakog konzumenta paste Armando.

Additional Information

Zemlja porekla Italija