POZOVITE NAS:
+381 63 86 38 215
Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Herradura Blanco 100% od Agave Herradura Blanco 100% od Agave
  • Herradura Blanco 100% od Agave Herradura Blanco 100% od Agave
Previous

KAH Anejo 100% de Agave 0.70l

Previous

Herradura Reposado 100% od Agave 0.70l

Herradura Blanco 100% od Agave 0.70l

Meksiko

Quick Overview

Premium tekila koja se proizvodi se od 100% plave Weber agave, sa svetlom
slamnatom bojom i jedinstvenom robusnom aromom kuvane agave, vanile
i hrasta. Srednjeg do punog tela, punog ukusa, glatke i raskošne teksture.


SKU: TE0011

Beograd izuzev prigradskih naselja: Dostava istog dana za porudžbine kreirane do 11:30h, osim vikendom.
Beograd: Preuzimanje u našem lokalu najduže 3 sata od momenta porudžbine. LOKACIJA
Srbija: Dostava paketa brzom poštom u roku od 24-48h od momenta porudžbine, osim vikendom.

Details

Herradura Blanco ili Herradura Silver tekila premium kvaliteta, proizvedena od 100% plave Weber
agave, ručno brane u vulkanskom regionu Jalisco, u mestu Amatitán, u Meksiku. Svoj izrazito sladak
ukus agave isuptilnih nota hrasta duguje tome što je u buradima američkog belog hrasta sazrevala
impresivnih 45 dana više nego što je standard u industrijskoj proizvodnji tekile. Produženi proces
starenja daje joj svetlu slamnatu boju sa jedinstvenom, robusnom aromom kuvane agave, vanile i
hrasta koja u ustima ostavlja gladak i svež ukus. Srednjeg do punog tela, punog ukusa sa aromom
citrusa i začina, glatke i raskošne teksture.

Additional Information

Zemlja porekla Meksiko
Destilerija Herradura
Zapremina 0.70l
% alkohola 40%
Uvoznik Coca Cola HBC
  1. Be the first to review this product

Od 2006. dobitnik je čak 31 medalje, od kojih je 9 zlatnih.

Herradura Tekila smatra se jednom od najpopularnijih tekila na svetu. I to ne bez razloga. Proizvodi se
u Casa Herradura od 100% čuvene plave Weber agave koja raste i cveta u  vulkanskom regionu Jalisco,
u mestu  Amatitán, u Meksiku. Agava sazreva i bere se ručno, što bliže jezgru, posebnim sečivom.  Zatim
se kuva u posebnim glinenim pećima i pažljivo prati do poslednje faze. Svaka peć može da primi do 40
tona agave, koje se nakon toga ručno slažu i pare još 26 sati. U procesu fermentacije koristi se više od 16
različitih vrsta biljaka koje daju kvasac koji čini ukus tako bogatim i jedinstvenim. Kvasac  i „mosto“ (sok
od agave) mešaju se zajedno 3 dana pre nego što budu spremni za proces destilacije. Proces punjenja u
barikirane bačve od američkog belog hrasta zapremine 55 galona traje od 45 dana do 49 meseci. Zaštitni
znak svake boce je potkovica, koja se ručno nanosi pre nego što bude plasirana na tržištu.

Preporučujemo sledeće slične proizvode: