POZOVITE NAS:
+381 63 86 38 206
Cart0Item(s)

Trenutno nema proizvoda u korpi.

Product was successfully added to your shopping cart.

USLOVI DOSTAVE

Beograd (ne računajući prigradska naselja):

- Dostava proizvoda vrši se svakodnevno.
- Porudžbine kreirane do 13h u principu se dostavljaju istog dana.
- U slučaju da vam je hitno potrebna isporuka molimo vas da nas kontaktiratete telefonom kako bi smo videli da li postoji mogućnost da vam izađemo u susret.
- Besplatna dostava odnosi se na iznose više od 4.000,00rsd. Za manje iznose od navedenih dostava sa naplaćuje 320,00rsd.

Beograd sa prigradskim naseljima:

- Slanje paketa se vrši svakodnevno.
- Porudžbine kreirane do 13h u principu se šalju istog dana.
- za prigradska naselja dostava se naplaćuje po tarifi kurirske službe AKS u tabeli ispod.

Srbija

- Slanje paketa se vrši svakodnevno.
- Porudžbine kreirane do 13h u principu se šalju istog dana.
- Cenovnik dostave za gradove u Srbiji možete pogledati u tabeli ispod.

***NOVO***

- OD 15.06.2018. GODINE OMOGUĆILI SMO VAM BESPLATNU DOSTAVU NA TERITORIJI SRBIJE ZA SVE ISPORUKE VREDNIJE OD 24.000,00 DINARA!

NAPOMENA: BESPLATNA DOSTAVA SE NE MOŽE OSTVARITI UKOLIKO SU PROIZVODI U KORPI NA POPUSTU.

 

dostava tabela


NAPOMENA:
NA IME USLUGE AKS KURIRSKE SLUŽBE NA GORE NAVEDENE CENE DOSTAVE DODAJE SE 0.2% NA VREDNOST POŠILJKE. NAŠ PROGRAM U OVOM MOMENTU NEMA MOGUĆNOST AUTOMATSKOG DODAVANJA DODATNE USLUGE PA VAS MOLIMO DA TO IMATE U VIDU. POTRUDIĆEMO SE DA U ŠTO KRAĆEM VREMENSKOM ROKU REŠIMO PROBLEM.
HVALA NA RAZUMEVANNJU!

Opšti uslovi

  • Poštovani klijenti, da bi ste postali korisnik naših usluga morate imati više od 18.godina,

  • Isporuke se vrše radnim danima od 09:00h – 19:00h. Ukoliko vam ne odgovara navedeni termin za isporuku, molimo vas da u porudžbini navedete kada vam odgovara, a mi ćemo vas kontaktirati i potvrditi da li smo u mogućnosti da ispoštujemo vaš zahtev,

  • Isporuke se vrše u roku od 24-48h od momenta porudžbine uz prethodnu najavu. Prodavac zadržava pravo produženja roka isporuke usled nepredviđenih okolnosti poput prirodnih nepogoda i sl.

  • Isporuke se NE VRŠE vikendom i za vreme praznika.

Plaćanje

  • Fizička lica plaćanje mogu izvršiti gotovinom na adresi isporuke ili putem e-bankinga odnosno nalogom za plaćanje na tekući račun našeg preduzeća. Sve potrebne podatke (naziv firme, broj tekućeg računa, iznos za uplatu i poziv na broj) dobićete u elektronskoj formi na vašu email adresu nakon poručivanja robe putem naše on-line prodavnice.

  • Pravna lica mogu platiti robu gotovinski uz priložen fiskalni i gotovinski račun ili na profakturu. Profakturu šaljemo na vaš email nakon izvršene porudžbine preko naše on-line prodavnice, email-om ili pozivom na navedeni broj telefona.

  • Ambasade svu poručenu robu mogu kupiti oslobođenu plaćanja PDV uz priložene adekvatne obrazce.

NAPOMENA

Za isporuke van Beograda plaćanje se može izvršiti pouzećem ili putem e-bank odnosno nalogom za plaćanje na tekući račun našeg preduzeća.

Nazad na početnu stranu.