POZOVITE NAS:
+381 63 86 38 215
Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Usluga personalni somelijer

Naše iskustvo i znanje u vašem domu!
Posedujemo višegodišnje iskustvo koje vam može pomoći pri odabiru pravog vina. Bilo da kupujete vino za svakodnevnu konzumaciju, neki poseban događaj ili kolekciju možete nam slobodno prepustiti da odradimo za vas teži deo posla oko izbora vina. Sa svakim našim kupcem definišemo njegov lični ukus i potrebe i prema tome se vodimo kada biramo vino.

Izbor vina shodno vašem ličnom ukusu
Osnovno pravilo je – najbolje vino je ono u kojem vi lično najviše uživate. Enoteka Premier vam nudi vina koja su po vašem ukusu i potrebama trudeći se da vam uvek ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, a da se svakako uklapa u vaš budžet. Za sva vina vam pružamo detaljne informacije kao i preporuke za slaganje sa hranom. Uredno ćemo vas obaveštavati o novitetima u ponudi kao i o vestima i trendovima u svetu vina. Mi smo spremni da budemo vaš pesonalni somelijer i partner u vinskom svetu.

Benefiti koje ostvarujete uslugom ličnog sommeliera:
Ukoliko ne želite da brinete o tome da li ćete kupiti vino koje nije po vašem ukusu ili želite da izbegnete određenu sortu ili region preporučujemo vam sledeću uslugu:
•    Sami odaberite sortu grožđa koju želite da dobijate svakog meseca.
•    Možete se ograničiti na vina iz određenog regiona ili pak na određen tip vina bez obzira na zemlju porekla.
•    Odredite broj boca koju želite na mesečnom nivou kao i cenovni rang.
•    Možete slobodno kreirati više odrednica po kojima ćemo vam dostavljati vina. Na primer ako želite Cabernet Sauvignon u cenovnom rangu od 1000-2000 dinara iz Italija, Francuske ili Srbije ili Sauvignon Blanc u rangu od 500-1500 dinara sa Novog Zelanda, Veneta  ili doline Loare.
•    Specijalni bonus – svi članovi kluba personalni somelijer imaju pristup posebnim cenama za vina i usluga koje nudi naše preduzeće.
•    Sve vaše porudžbine se pamte u našoj bazi podataka kako bi smo uvek mogli unapred da selektujemo vina po vašem ukusu i budžetu.
•    Budite uvereni da izbor vina ne prepuštamo slučaju već da svako vino koje odaberemo za vas prolazi kroz našu selekciju.   
Dostava vina
Enoteka Premier vam garantuje dostavu vina na kućnu adresu ili bilo koju drugu lokaciju u skladu sa vašim potrebama. Svaki klijent ima poseban tretman tako da se mi prilagođavamo vašim potrebama koje unapred definišemo ali se takođe možemo prilagoditi posebnim situacijama u skladu sa našim mogućnostima.
Snabdevanje vaše kućne vinoteke
Kvalitetna vina zaslužuju pažljiv tretman u pogledu čuvanja i odležavanja kao i pravilnu temperaturu serviranja. Različiti tipovi vina zahtevaju različite temperature serviranja te vam iz tog razloga možemo pomoći u odabiru vinske vitrine u skladu sa vašim potrebama.
Takođe se kod nas možete snabdeti vinskim čašama i ostalim neophodnim vinskim priborom (dekanteri, otvarači, stoperi…) po veoma konkurentnim cenama.
Organizacija vinskog servisa za vaš rođendan, svadbu ili bilo koji drugi bitan događaj
Možemo vam omogućiti kvalitetan servis i preporuke za uparivanje vina i hrane prilagođavajući se vašem ličnom ukusu. Za komlpetnu uslugu potrebno je da bar dve nedelje unapred znamo termin održavanja vašeg događaja.
 
Povratak na početnu stranu.