Lagavulin 16yo single malt viski cena

More Views

Previous Next

Lagavulin 16 years old 0.70 l

Šifra proizvoda: SM001

7,690.00 din.

Kratak opis

Poštovani kupci, zbog diskontinuiranog snabdevanja viskija iz grupacije DIAGEO od strane uvoznika često se dešava da neko vreme imamo pa onda ponovo nemamo određene single malt viskije poput Lagavulina, Taliskera, Cardhu, Dalwhinnie... Hvala na razumevanju!

Lagavulin 16YO (LAH-gah-vool-in), masivne note na dim treseta tako tipične za viskije sa južnog dela Islay. Postao je reper za sve Islay single malt viskije.

IWC "Best Single Malt Scotch 13-17yo" - PRVO mesto 2015 g.
IWC "Best Peated Whisky" - PRVO mesto 2015 g.
Whisky Bible - Liquid ZLATNA medalja 2014 g.
WWA "Islay single malt 13-20YO" - Srebrna medalja 2014 g.

Opis

Lagavulin 16YO je jedan od najprodavanijih single malt viskija, sa svojom masivnom aromom dima koja je tipična za južni deo Islay regije, takođe je veoma bogat i suv što ga čini veoma interesantnim. Lagavulin 16YO predstavlja merilo kvaliteta za Islay regiju.

Na mirisu je jedan od najnadimljnijih viskija sa veoma izraženom slojevitom strukturom, odiše na jod, slatke začine, dobar i zreo Sherry, vanila krem, jednom rečju očaravajuće. Ukus je veoma gust i bogat. Masivan ukus na slad i Sherry sa odličnom voćnom slatkastom notom i moćnim ukusom treseta i hrasta. Završnica je duga, začinasta, oseća se smokva, dim treseta i vanila.

Dodatne informacije

Destilerija Lagavulin Distillery
Zemlja Škotska
Pakovanje 0.70 l

Proizvođač

Nema Podataka

Sledeći proizvod(i) vam mogu biti interesantni

Uporedi proizvode

Nema proizvoda na listi.

Back to Top