You have no items in your shopping cart.
Chambord liker svoju priču započinje odabirom najkvalitetnijih plodova maline i kupine koje se
uzgajaju u dolini Loare. Voće se pažljivo presuje, a dobijeni sok se meša posebnom alkoholnom
smešom gde se tako dobijena smeša ostavlja oko četiri nedelje da odstoji. Nakon četiri nedelje
u smešu se dodaje još alkohola i pasirano voće. Ponovo se sve to ostavlja još dve nedelje da se
sjedini, a sam proces omogućava da se zadrži dovoljna količina prirodnog šećera i voćnog soka.
Tako dobijena baršunasta osnova meša se sa ekstraktom crne maline i ribizle, a zatim se dodaje
izvesna količina francuskog konjaka, vanile sa Madagaskara i mirisno bilje i ostavlja određen
period da se sjedini. Tada liker Chambord razvija svoj jedinstven karakter.
Bez obzira da li za osnovu koristite šampanjac, proseko ili kavu za osnovu uz Chambord liker
napravićete najbolji Kir Royal.
Zemlja porekla | Francuska |
---|---|
Destilerija | Brown-Forman |
Zapremina | 0.70l |
% alkohola | 16.5% |
Uvoznik | Coca Cola HBC |