POZOVITE NAS:
+381 63 86 38 206
Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Plantation Xaymaca Special Dry Rum Plantation Xaymaca Special Dry Rum
  • Plantation Xaymaca Special Dry Rum Plantation Xaymaca Special Dry Rum

Plantation Xaymaca Special Dry Rum 0.70 l

Jamajka

Quick Overview

Plantation Xaymaca Special Dry Rum svojim stilom budi sećanja na tradicionalne jamajkanske rumove. Pije se čist poput dobrog viskija sa ili bez leda ili uz par kapi vode koje će osloboditi predivne arome ovog ruma.

SKU: RU0022

Dostupnost: Na stanju

Samo su 3 ostala/o

4.420,00 din.

Details

Xaymaca budi sećanje na ime ostrva koje su mu dali prvobitni stanovnici Arawaks. Ovaj zlatni nektar zapravo predstavlja povratak tradicionalnim jamajkanskim rumovima. Nakon poslednje investicije na Karibima, Plantation sada poseduje trećinu kultnih jamajkanskih destilerija "Long Pond" i "Clarendon". Zahvaljujući odličnoj tehnologiji destilerija je ostvarila svoj san, 100% čist blend jamajkanskog ruma Pot still destilacijom postao je stvarnost.
Xaymaca Special Dry je mešavina rumova destilovanih u starim "John Dore" pot still u destileriji Long Pond i "Vendome" u destileriji Clarendon sa vizijom da se napravi moćan i izražajan karaker ruma.

Miris je prilično kompleksan, blago nadimljen, mesnat sa voćnim, herbalnim i začinastim notama. Vanila se postepeno otvara podseća na vanilu pečenog peciva, zatim kuvane banane, koru pomorandže i zreo ananas.
Ukus je suv više podseća na cvetni karakter sa primesama voća. Podseća na kruške, belo grožđe, kajsije u ušećerene jabuke. Sa lepom svežinom završnica je lepa poput kokosovog mleka, začina i orašastih plodova.

Additional Information

Zemlja porekla Jamajka
Destilerija Plantation
Zapremina 0.70l

Ultimate Spirit Challenge 2019 - 97/100 poena
The Spirit Business - Zlatna Medalja

Proizvodi koji su kupovani uz ovaj proizvod